Starity

Hivatalos: Angelina Jolie és Brad Pitt eljegyezték egymást

2012. április 15. 01:01   |   Szerző: judy91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas találgatásokat és számos pletykát követően végre igaznak bizonyul a hír: Angelina Jolie és Brad Pitt eljegyezték egymást!

hirdetés
Hivatalos: Angelina Jolie és Brad Pitt eljegyezték egymást

„Igen, megerősíthetem a hírt” – nyilatkozta Cynthia Pett-Dante, Brad Pitt menedzsere a People magazinnak. „Ez egy ígéret a jövőre nézve, a gyerekek pedig nagyon boldogok. Időpontot egyelőre még nem tűztek ki.”

Az eljegyzési gyűrűt Robert Procop és Brad közösen tervezte meg. A színész választása nem véletlenül esett éppen Procopra: az ékszerész korábban dolgozott már együtt Angelina Jolie-val, a Style of Jolie ékszerkollekción, melynek bevételével az Education Partnership for Children in Conflict elnevezésű gyermekalapot támogatták.

Procop is megerősítette a hírt, miszerint Brad és ő együtt alkották meg a különleges gyémánt eljegyzési gyűrűt a színésznő számára.

„Bradnek konkrét elképzelése volt a gyűrűvel kapcsolatban, amelyet Roberttel együttműködve egy éven át tervezett. Azt akarta, hogy minden részlete tökéletes legyen, így Robert a legfinomabb gyémántot választotta ki, és pontosan olyan méretre és formára alakította, hogy megfeleljen Angelina számára” – hangzott el a Procop által kiadott közleményben.

Brad végig tevékenyen részt vett a munkálatokban, minden szempontból felügyelte az elkészítés folyamatát. Az oldalsó gyémántok kifejezetten Angelina ujjára lettek méretezve, a gyűrű drágakövei pedig a lehető legfinomabb minőségűek.”


Fotó: People.com

A párost szerdán kapták lencsevégre a fotósok, amint a Los Angeles Megyei Művészeti Múzeumban (LACMA) egy kiállítást látogatott meg, Angelina bal kezének gyűrűsujján pedig ekkor tűnt fel a gyönyörű gyémántgyűrű.

Angelina és Brad 2005 óta van együtt, a házasságkötésükről szóló pletykák pedig már évek óta makacsul tartják magukat. A párnak hat gyermeke van, a tízéves Maddox, a nyolcéves Pax, a hétéves Zahara, az ötéves Shiloh és a hároméves ikrek, Knox és Vivienne. A két színész korábban elmondta, a gyerekek nagy nyomást gyakorolnak rájuk a házasságkötést illetően, így egyikük sem zárkózik el attól, hogy egy napon örök hűséget esküdjenek egymásnak.

Úgy tűnik, be is váltották a gyerekeknek tett ígéretüket, ezért szívből gratulálunk nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek