Starity

Itt az első fotó Jennifer Lawrence új filmjéből

2012. április 16. 00:12   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Hunger Games színésznője máris új filmjét, a Serenát forgatja Bradley Cooper oldalán.

hirdetés
Itt az első fotó Jennifer Lawrence új filmjéből

Nem is olyan rég volt a The Hunger Games című film bemutatója, és még a körülötte levő őrület sem csengett le, ám Jennifer Lawrence máris új filmjét forgatja, amiben Bradley Cooper mellett játssza a főszerepet.

A Serena című film egy házaspár, Serena és George Pemberton életét mutatja be 1929-ben, amikor Bostonból az észak-karolinai hegyekbe költöznek, hogy felépítsék saját vállalkozásukat. A pár azonban közel sem olyan békés és nyugodt, mint amilyennek tűnnek, ugyanis kiderül, hogy képesek mindenkit eltenni láb alól, aki megpróbálja őket hátráltatni.

A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor kitudódik, hogy George-nak egy régi botlásából született egy fia, aki ugyanott él, mint ahova ők költöztek, valamint az is kiderül, hogy Serenának soha nem lehet gyereke, így elhatározza, hogy megöli a férje kisfiát. A fiú édesanyja próbálja menteni gyermeke életét, ám Serenában felmerül a gyanú, hogy a férje őket próbálja védeni, ezért elszabadulnak az indulatok kettejük között, ami nem várt végkifejletet eredményez.

Jennifernek Az éhezők viadalában gyűjtött tapasztalataira is szüksége lesz a film forgatásán, ugyanis Ron Bash 2008-as Serena: A Novel című eredeti művében a lány remek vadász- és megfigyelőkészségekkel rendelkezik, aki egyszer még férje életét is megmenti az erdőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek