Starity

Lady Gagának nem kedvez a bolygók állása

2012. április 17. 08:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az extravagáns énekesnő minap asztrológusokat fogadott, hogy kiderítse, mekkora sikere lesz a világ körüli turnéjának, ám az eredmény korántsem volt megnyugtató.

hirdetés
Lady Gagának nem kedvez a bolygók állása

Lady Gaga jelenleg a világ körüli turnéjára készül, ezért asztrológusokkal vette körül magát, hogy a csillagokból megjósolják a koncertsorozat sikerét. Ám a tanulmány eredménye nem lett túl megnyugtató, ugyanis a csillagászok szerint a Merkúr jelenleg egy olyan pályán van, ami balszerencsét jelent a tudósok szerint.

„Gaga aggódik, mivel a csillagok segítségével akarja építeni a karrierjét. Folyamatosan követi a horoszkópját – tipikus kos, aki mindig a kalandokat keresi. Ám amikor megtudta, hogy a Merkúr balszerencsét okozhat számára, egyáltalán nem volt boldog, sőt még a lelki csapatával is beszélnie kellett”mondta egy forrás.

A Merkúr egy úgynevezett retográd-vonulás korszakában van, amikor úgy tűnik, hogy a Földhöz viszonyítva visszafelé halad, és egy évben ez a jelenség négyszer megismétlődik. Ilyenkor a jelenség miatt az emberek hajlamosabbak a késésre, feledékenységre, kommunikációs problémákra és a bosszúságra is.

A poplady aggodalma tehát érthető, főleg, hogy a vonulás körülbelül július 5-étől augusztus 8-áig fog tartani – a botrányhősnő Born This Way Ball turnéja kellős közepén, ami egyébként ebben a hónapban startol Szöulban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek