Starity

Bonnie Tyler Dél-Koreában koncertezik

2012. április 18. 16:04   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bonnie Tyler bejárta már a világot az eltelt közel 40 év alatt, dalait a világ minden táján ismerik. Bár már volt turnéja a hetvenes években a Távol-Keleten, most első ízben ad koncertet Dél-Korea fővárosában, Szöulban.

hirdetés
Bonnie Tyler Dél-Koreában koncertezik

A The Manhattans és Leo Sayer mellett Bonnie Tyler is fellép Szöulban a május 12-én kezdődő, kétnapos Forever Pop Concert 1.0-án. Az eseményt a Dél-Korea fővárosában álló Sejong Centerben található Grand Theatre-ben tartják. A koncerttel a 70-es, 80-as évek zenéjére szeretnék újra felhívni a figyelmet. A meghívott világsztárok közül Leo Sayer második alkalommal látogat el Dél-Koreába 10 éven belül, míg a The Manhattansnek és Bonnie Tylernek ez lesz az első fellépése az ázsiai országban. Az eseményhez készült promóciós reklámfilm már felkerült a youtube videómegosztóra.

Bonnie Tyler nemrég fejezte be Oroszoszági turnéját, ahol Moszkva, Jekatyerinburg és Ufa koncerttermeiben adott fergeteges koncertet, illetve Németországban a Porche Music Night koncertsorozat sztárvendége volt, de idén nyáron is akad még bőven fellépése. Németországban a Berliner Rundfunk 91.4 Open Air 2012 jubileumi rendezvényén lép fel. Bonnie többször is részt vett már ezen a hagyományosan, minden éve megrendezésre kerülő szabadtéri koncerten. De fellép még Finnországban, Norvégiában, Svédországban és Portugáliában is.

Új country-rock stílusú albumának anyagát már februárban rögzítették a Tennesse állambeli Nashville-ben, és jelenleg az utómunkálatokat végzik. Bonnie Tyler menedzsere szerint a nyár folyamán már elérhető lesz az album digitális formában és a boltok polcain is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek