Starity

Polgármesternek készül Kim Kardashian

2012. április 18. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashiant eddig is végtelen ambíciózusságáról ismertük, most éppen politikai karrierbe fogna.

hirdetés
Polgármesternek készül Kim Kardashian

Kim Kardashian meglepte a tévénézőket, amikor a vasárnapi Khloe and Lamar show egyik bónusz klipjében hangot adott elképzelésének, hogy Glendale polgármestere szeretne lenni. A videóban húgával autózott Dallas utcáin, amikor elhajtottak a Ross Perot Múzeum előtt. Az egykori elnökjelölt annyira megihlette a valóságshow-hősnőt, hogy a sztár el is határozta, hogy ő is politikai babérokra fog törni.

Mielőtt bárki is azt hinné, hogy egy megkésett áprilisi tréfáról van szó, Kim már neki is állt a szervezésnek. A követelmények áttekintése után arra jutott, hogy a pozícióra körülbelül öt év múlva lesz választható, hiszen addig vásárolnia kell egy ingatlant Glendale területén, és életvitelszerűen ott élnie. A belelkesült celeb már kampányfőnököt is választott barátnője, Noelle Keshishian személyében. És hogy miért pont Glendale-re esett a választás? A tévésztár már azt is kinyomozta, hogy ennek a városnak mintegy 200 ezer lakója, az összes lakosság egynegyede örmény, az anyaország után itt élnek a legtöbben a világon.

Kimnek persze nem lesz egyszerű dolga, hiszen először egy öttagú tanács tagjai közé kell beválasztatnia magát, akik maguk közül választanak polgármestert egy évre, de tudjuk, hogy a sztár nem ismer lehetetlent.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek