Starity

Selena Gomez ismét a The Scene-nel lépett fel

2012. április 21. 11:11   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már két hónapja, hogy Selena kijelentette, különváltak útjaik bandájával, a The Scene-nel, azonban tegnap este ismét együtt léptek fel.

hirdetés
Selena Gomez ismét a The Scene-nel lépett fel

Még február közepén jelentette be Selena Gomez, hogy szeretne a színészetre koncentrálni, ezért szakít bandájával, a The Scene-nel. A rajongók teljesen ledöbbentek a hír hallatán.

Kedvencüknek már sokszor volt olyan kijelentése, miszerint végleg felhagy a zenéléssel, azonban eddig még egyszer sem tartotta be ígéretét. Ezúttal úgy tűnt, valóban komolyan beszélt az Disney-csillag, egészen a legutóbbi fellépéséig, amikor ismét a bandájával állt színpadra.

Sel eddig tényleg a színészetre koncentrált, folyton a Spring Breakers forgatásával volt elfoglalva, de most, hogy a film felvétele befejeződött, úgy tűnik, ismét szeretne visszatérni a köztudatba zenészként is.

Pár napja a Dancing With The Stars nevezetű amerikai vetélkedőben adta elő legújabb számát, a Hit the Lightsot, és mindenki meglepetésére egykori zenekara, a The Scene kisérte őt.

Nem lehet tudni, hogy Miss Gomez és a banda újra egyesült-e, avagy csak egyszeri alkalomról van szó, mindenesetre a rajongók pozitívan fogadták, és nem vennék zokon, ha kedvencük ezen a vonalon maradna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek