Starity

Sharon Stone elárulta szépségének titkát

2012. április 19. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sharon Stone elmondása szerint megtalálta a szépség titkát, és azt is elmondta, hogy az ásványvíz az egyik legfontosabb összetevő.

hirdetés
Sharon Stone elárulta szépségének titkát

Sharon Stone megtalálta a számára legmegfelelőbb módot, amivel mindig és mindenhol tökéletesen néz ki. A színésznő szerint az egyik legfontosabb összetevő az ásványvíz, amellyel minden reggel megmossa az arcát.

Az 54 éves sztár élete során már rengeteg szépségtippet és kezelést kipróbált, de elmondása szerint közülük egyik sem volt olyan hatásos, mint az ásványvíz, amitől arca csak úgy ragyog. A Le Figarónak adott interjújában elmondta, hogy minden reggel ásványvízzel mossa meg arcát, hogy tökéletes legyen.

A szépség megőrzéséhez az ásványvízen kívül még két krém is hozzájárul, az egyik, amely védi arcát a nap sugaraitól, a második pedig egy hidratáló krém. Ezek mellett a színésznő nem veti meg a fizikai munkát sem, hiszen pilates órákra és edzőtermekbe jár, valamint egy roppant szigorú diétát követ, melyben csak zöldségek és fehérjék szerepelnek, hogy megőrizze a még a mai napig is irigylésre méltó alakját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek