Starity

Lelkes celeblányok a kidobós kupa szurkolócsapatában

2012. április 19. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fokozódik a szurkolói láz. Híres hölgyekből verbuválódott cheerleaderek buzdítják majd a Cokeball Egyetemi Kidobós Kupa sztárcsapatát. Iszak Eszti, Lola, Kondákor Zsófi és a koreográfusként is szerepet vállaló Kiss Orsi már nagy erőkkel próbál a nem mindennapi mérkőzésre.

hirdetés
Lelkes celeblányok a kidobós kupa szurkolócsapatában
Fotó: Red Lemon Média

Már javában zajlanak Cokeball I. Egyetemi Kidobós Kupa selejtezői, melyet a Coca-Cola hívott életre. Az egyetemek legkiválóbb labdazsonglőrei április végén vehetik fel a küzdelmet a Janicsák Veca, Terecskei Rita, Ganxsta Zoli, Varga Viktor, Puskás Peti és Brasch Bence alkotta sztárcsapattal. Szurkolásra pedig nem mások buzdítanak majd a nem mindennapi válogatott mellett, mint a VIVA műsorvezetője, Iszak Eszti, Lola, a Jóban Rosszban sztárja, Kondákor Zsófi, valamint a Class Fm műsorvezetője, Kiss Orsi.

A pom-pom lányok már túl vannak első próbájukon és izgatottan készülnek a nagy összecsapásra. Iszak Eszti régóta szimpatizál a táncos műfajjal.

„Filmes szerep kedvéért már kellett betanulnom hasonló koreográfiát, így nem volt számomra teljesen idegen. Gyerekkoromban kipróbáltam sokféle sportot, ahogyan különböző táncirányzatokat is, de sajnos mostanában nem sok időm jut ilyesmire. Amint lehetőségem lesz rá, mindenképpen szeretnék majd belevágni valamilyen tánckurzusba. Jelenleg szabadidőmben jógázom, mert rendkívül fontos számomra a lelki kikapcsolódás is" – mesélt a tánchoz fűződő viszonyáról Iszak Eszti. – „Szórakoztatóbbá teszi a közös munkát, hogy ismerősökkel dolgozhatok. Szuperül éreztem magam már az első próbán” – tette hozzá a VIVA arca.


Fotó: Red Lemon

A Táncművészeti Főiskolán végzett Kiss Orsi könnyedén bánt a táncmozdulatok komponálásával, bár szurkolócsapattal eddig nem volt még dolga.

„Nagyon jó hangulatban telt a próba. Inkább szórakozás ez számunkra, mint munka. Persze azért agyaltam a koreográfián, hiszen nem volt dolgom még pom-pomokkal, és egy eszközzel dolgozni mégiscsak nehezebb. De igyekeztem egyszerű, könnyen tanulható mozdulatokat összeállítani” – mesélt a koncepcióról Kiss Orsi. – „Nyilvánvalóan más profikkal dolgozni, de nagyon ügyesek voltak a lányok. Zsófinak ráadásul van táncos múltja, és Lola is rutinos. Összességében úgy gondolom, hogy amit elterveztem azt sikerült megvalósítani. De a hangulat egyébként is adja majd magát, biztosan jó buli lesz” – tette hozzá a Class FM műsorvezetője.


Fotó: Red Lemon

Lola talán a legmotiváltabb, hiszen párja, Brasch Bence is a sztárcsapat tagja. De hogy mennyire segíti győzelemhez a lányok szurkolása a Cokeball sztárcsapatát, az április 26-án kiderül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek