Starity

Zavarba jött Selena Gomez Justin Bieber csókjától

2012. április 19. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez megszokta már a reflektorfényt, mégis zavarba jött, amikor egy kosárlabdameccs alatt ő jelent meg az óriás kivetítőn, amint éppen Justin Bieberrel csókolózott.

hirdetés
Zavarba jött Selena Gomez Justin Bieber csókjától
Fotó: Noel Vasquez/Getty Images

Az amerikai kosárlabdameccseken évtizedek óta hagyománynak számít az úgynevezett Kiss Cam, amely a közönség sorait pásztázza, és ha elkapja a párok meghitt pillanatait, megjeleníti egy óriás kivetítőn, megosztva azt a stadion összes nézőjével.

Kedden este a Los Angeles-i Staples Centerben a Los Angeles Lakers–San Antonio Spurs meccsen a kamera szemfüles kezelőjének sikerült kiszúrnia a közönség leghíresebb párját, Selena Gomezt és Justin Biebert csókolózás közben, úgyhogy az intim pillanat fel is került a kivetítőre, amelyet nagy ováció kísért.

Selena, bár gyerekkora óta a reflektorfényben él, és már hozzászokott az őt kísérő figyelemhez, zavarba jött a leleplezéstől, nevetni kezdett, aztán kicsit elhúzódott kedvesétől, majd hajával és kezével eltakarta arcát, hogy ne lássák, hogy elpirult. Justin Biebernek ilyen problémája nem volt, ő széles mosollyal vette tudomásul, hogy rajtakapták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek