Starity

American Horror Story: készül a második évad

2012. április 21. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A méltán híres sorozat, az American Horror Story októberben új főszereplővel, helyszínnel és titkokkal érkezik.

hirdetés
American Horror Story: készül a második évad

Amerikában nézettségi rekordokat döntött, kemény kritikusok nyilatkozata alapján átlagon felüli értékelést kapott, és az egyedi témával, szereplőkkel és történettel teljesen belopta magát az emberek szívébe, egyenesen a Glee és a Kés/Alatt című sorozatok rendezőitől. Egy Golden Globe-díjat és -jelölést, valamint négy egyéb díjat tudhat maga mögött, most pedig az Emmy-díjért versenyzik a miniszéria kategóriában. A szóban forgó sorozat az American Horror Story.

2011 októberében tűzték képernyőre, decemberben pedig befejeződött a 12 részes első évad. Még ebben a hónapban Ryan Murphy, a sorozat egyik kreálója bejelentette, hogy a következő évben egy teljesen új koncepcióval készülnek a második évadra, és hogy a Harmonok történetének vége.

Szerették volna, ha az első évadból többen visszatérnének akár állandó vagy átmeneti szerepre, de az első évad főbb szereplőit már nem kötötte le annyira a történet, mint az elején. Azonban a rajongók nagy örömére a második évadra visszatér pár ismerős arc, lássuk a második évad szereplőit!

Még az év elején elkezdték kasztingolni a második évad női főszereplőjét, Giát, akit úgy jellemeztek, mint dögös és vad, de kegyetlen nő, aki a húszas évei elején jár, viselkedése hasonlít Angelina Jolie szerepére az Észvesztő című filmből. A szerepet egy kevésbé ismert francia színésznő, Lizzie Brocheré kapta meg, akit leginkább a Párizsi helyszínelőkből ismerhetünk.

Tudniillik, az évad Amerika keleti partján fog játszódni, egy elmegyógyintézetben a bűnözők számára, ennek vezetője lesz Jessica Lange, kinek karaktere lesz Gia ősellensége. A készítők azt mondták, a visszatérő szereplők karakterei a poláris ellentétjét fogják képezni az első évadból ismerteknek, így valószínűleg az őrült Tate Langdonként ismert Evan Peters nem úgy fog visszatérni, mint holmi mentális őrült, és a médium Billie Deant alakító Sarah Paulson sem fog természet feletti erőket birtokolni a második évadban.

Zachary Quinto, akit csak mellékszereplőként láthattunk az előző évadban, megkapta a főszerepet, Jessica Lange karaktarének segédjét fogja alakítani, egy még ismeretlen másik férfival. A Nora Montgomeryt megformáló Lily Rabe is visszatér, valószínűleg már nem szellembőrben. A Maroon 5 rajongók is örülhetnek, hiszen mindenki nagy meglepetésére Adam Levine is játszani fog a sorozatban, mint a „szerelmesek” egyik része. A casting még most is folyik, hogy megtalálják sorozatbeli párját.

A rendezők elmondása szerint minél több színészt szeretnének visszahozni, az áprilisi AHS gyűlésen pedig Connie Britton, Dylan McDermott, Alexandra Breckenridge és Denis O'Hare lehetséges visszatéréséről beszéltek. A második évad egyébként egy teljesen más világban és időperiódusban fog játszódni, a barokk korban.

A készítők mindenre nyitottak, kivéve a vérfarkasokat és a vámpírokat. Az évad tele lesz csavarokkal, csak úgy mint az elsőben, és a borzongás is garantált. A második évad előreláthatóan minimum 13 részes lesz (ami még bővíthető), és október elején vagy végén kerül adásba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek