Starity

Palvin Barbara ismét a Victoria's Secretnek pózol

2012. április 23. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Palvin Barbarát először decemberben fotózták a Victoria's Secret Designer kollekciójához. Négy hónap elteltével a magyar topmodell ismét a kamerák elé állt.

hirdetés
Palvin Barbara ismét a Victoria's Secretnek pózol

Kétségtelen, hogy 2012 a magyar modellek éve. Ez különösen igaz Palvin Barbarára, hiszen még csak április végét írjuk, de a négy hónap alatt a magyar lány olyan kampányokban szerepelt, mint az Armani Exchange, L'Oreal Paris, valamint szerződést hosszabított a Chanellel is.

Ezt megelőzően tavaly decemberben fotózták a Victoria's Secret számára, ugyanis a világhírű fehérnemű cég Barbival reklámozta a Designer elnevezésű kollekcióját. Nos, úgy tűnik, ezzel még nem ért véget a magyar modell kapcsolata a világmárkával, ugyanis a napokban került nyilvánosságra az újabb VS fotósorozata.

Most már a magyar lánynak nagy esélye van arra, hogy bekerüljön a Victoria's Secret-angyalok közé, akikről köztudott, hogy a legjobban fizetett modellek a világon, illetve a céggel dolgozni nagyon komoly rangot jelent a divatszakmákban. Ha Barbi így folytatja, akkor ő lehet az első magyar VS-topmodell.

A fehérnemű óriás a héten jelentette be, hogy új angyaluk a német topmodell, Toni Garrn lett, de ez nem ok az elkeseredésre. Egyik „fő” angyaluk, Alessandra Ambrosio állapotos, és a hírek szerint a világ legszexisebb modelljének tartott Adriana Lima is második gyermekét várja. A Transformers sztárja, Rosie Huntington-Whiteley nem olyan rég bontott szerződést a céggel, így van hely egy másik lány/angyal számára is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek