Starity

Csillag Születik: Kővári Máté és a Latin Carneval búcsúzott

2012. április 22. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombaton immár az első élő show-val folytatódott az RTL Klub népszerű tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik. A legjobb tizenkét döntős produkcióból a zsűri és a nézők közös döntése alapján jövő héten Kővári Máté és a Latin Carneval már nem folytathatja a tehetségkutatót.

hirdetés
Csillag Születik: Kővári Máté és a Latin Carneval búcsúzott
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Csillag Születik 2012 első élő show-ja a hagyományoknak megfelelően a tizenkét döntős közös produkciójával indult. Ekkor még nem sejthették, hogy ki lesz az, aki jövő héten már nem állhat újra a zsűri és a nézők elé.

A döntősök közül többen is saját dallal készültek. Így az In Diretta zenekar Mulatós című számával lépett a színpadra, Németh Zoltán, alias Plazma Vagesz című szerzeményzét rappelt el, míg a The Immigrants a Miss Shaker című dalával igyekezett meggyőzni a zsűrit és a nézőket. A blues-os hangú Juhász Marci egyedi módon dolgozta fel az Akkor szép az erdő című népdalt. Az énekes produkciók közül Negyela Bernadett Katie Perry-től a Teenage Dream-et, Szirota Jennifer Whitney Houstontól a One moment in time-ot, a Prügyi duó Charlie Nézz az ég felé című dalát, Mészáros János Elek Erkel Ferenc Bánk bán című operájának Hazám hazám című áriáját énekelte, a Molnár József és Vizi Imre alkotta páros pedig a Csillag Születik 2009-es felfedezettjétől, Varga Viktortól adta elő a Lehet zöld az ég című számát.

hirdetés

A táncos produkciók is megtettek mindent a sikerért: a Latin Carneval egy salsa-samba egyveleggel és szexi ruhával próbálta meggyőzni a Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert alkotta zsűrit, míg a Quantum XXL kölyköknek álcázva kápráztatták el a nézőket Stop and go című koreográfiájukkal. A Csillag Születik dumagépe, Kővári Máté ezúttal a tehetségkutatóval járó élményeiről, a nagymamájáról és Puzsér Róbertről is stand up-olt.


Az egyik kieső, Kővári Máté (Fotó: RTL Klub / Sajtoklub / Bársony Bence)

A kiscsillagok után a 2011-es győztes álhatott újra színpadra: László Attila a nemrégiben megjelent albumáról adta elő Ha elfogy a levegő című dalát.

A Csillag Születik mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján két produkciónak, Kővári Máténak és a Latin Carnevalnak kellett búcsúznia, így jövő héten már csak tizen küzdhetnek a műsor fődíjáért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek