Starity

SP nem jutott volna tovább a Megasztárban

2012. április 22. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tinibálvány volt a sztárvendég a pénteki Megasztárban, de a gyenge fellépése után sokan kiábrándultak belőle.

hirdetés
SP nem jutott volna tovább a Megasztárban
Fotó: TV2

A TV2 tehetségkutatójának sztárvendége ezúttal SP volt, aki kitörve a haknikorszakából, immár teljesen élő produkciót adott elő a zenekarával, de az új hangzásvilág mégsem nyerte el a közönség tetszését.

Az élvezhetetlenül hamis fellépés után a jelenlévők úgy látták, SP rosszabbul énekelt, mint a még versenyben lévő hat sztárjelölt. A tinilányok kedvencét egyedül Falusi Mariann védte meg, szerint nála nem feltétlen az énektudás számít, hiszen nagyon sok mindenben tehetséges, egy ilyen jellegű műsorban profiként fellépni pedig amúgy is nagyon hálátlan dolog.

SP számított a kritikákra, magyarázkodás helyett pedig rögtön elismerte, hogy nem volt rendben a pénteki produkciója.

„Nincs mit szépíteni a dolgon, az előadásom valóban közel sem volt tökéletes. Hivatkozhatnék a nem megfelelő körülményekre, vagy arra, hogy olyan közönség előtt léptem fel, akik nem rám voltak kíváncsiak, hanem a szeretteikre, ezért nem éreztem jól magam a színpadon, de nincs értelme szabadkozni. Elszúrtam. Durva hetek állnak mögöttem, rengeteg nagykoncert próbával, kimerültem, nem koncentráltam rendesen az előadásra. Tényleg sajnálom, ha ezzel bárkinek csalódást okoztam, remélem, a jövő heti lemezbemutatón sikerül jóvá tennem, és mindenki elégedetten távozhat a Millenárisról szombaton” – nyilatkozta a Borsnak Krisztián.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek