Starity

Megérkezett Lana Del Rey legújabb videoklipje

2012. április 22. 12:12   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a különleges hangú énekesnő új kisfilmje, a Carmen. A klip Lana legelső videóihoz hasonlít, mivel ismét montázsszerű, összevágott felvételekből álló videoklip lett.

hirdetés
Megérkezett Lana Del Rey legújabb videoklipje

Az egyre ismertebb énekes-dalszerzőnő, Lana Del Rey újabb klipet adott ki a januárban megjelent – világszerte nagyot taroló – Born to Die című albumáról. A korongról eddig három kislemez érkezett, a Video Games, a címadó dal és a Blue Jeans, az utóbbi kettőhöz pedig már profi videoklip készült, melyeket Yoann Lemoine rendezett.

A tegnap bemutatott kisfilm a Carmen című szerzeményhez készült el, mely nem jelent meg kislemezként. A videoklip Lana legelső klipjeihez hasonlít, mivel ez is egy montázsszerű, összevágott felvételekből álló videó lett, akárcsak a sikert meghozó Video Games.

A Carmen című dalt Lana Del Rey írta, és a szöveg miatt több kritikus is dicsérte az énekesnő dalszerzői képességeit. A sötét hangulatú szám az olyan rossz példát mutató hírességek életstílusára hívja fel a figyelmet, mint amilyen Lindsay Lohan vagy Paris Hilton, és figyelmeztetni akarja az embereket, hogy a hírnév és a népszerűség hova vezethet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek