Starity

Porcelain Black nem tétlenkedik debütáló albumát illetően

2012. április 22. 15:03   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vad énekesnő és producere az utolsó alakításokat végzi az első albumán. Nemrégiben RedOne közzé is tette Porcelain legújabb dalát, természetesen az énekesnő beleegyezésével. Elindult a Porcelain Black-forradalom, hiszen minden rajongó bőszen várja már Alaina új albumát.

hirdetés
Porcelain Black nem tétlenkedik debütáló albumát illetően

Porcelain Black és RedOne tudják a dolgukat, hogy mit hogyan kell csinálni a zenei világban. Az már biztos, hogy a vad énekesnő debütáló albuma a Black Rainbow, azaz Fekete szivárvány nevet viseli. Nagy a felhajtás a rajongók körében, mindenki nagyon izgatott, és várja a pontos megjelenés dátumát.

A producere, RedOne mindig kiszivárogtatja Porcelain megjelenésre váró dalait, természetesen az ő engedélyével. Így volt ez a Naughty Naughty című dallal is, amit a hivatalos megjelenése, azaz 2011. október 24-e előtt, szeptember 18-án kiszivárogtatott. Most a debütáló albumról a harmadik dal látott napvilágot Swallow My Bullet címmel. Porcelain a dal kiszivárogtatása előtt a Twitteren adott hírt erről, hogy néhány óra múlva érkezik az új dala. Producere, RedOne is ugyanezt írta, és néhány perc múlva fel is került a dal az ún. SoundCloud weboldalra, ahová az énekesek tölthetnek fel dalokat, amiket meg szeretnének osztani a nagyvilággal. Porcelain új dalát itt lehet meghallgatni, ahová RedOne töltötte fel. A dalhoz nemsokára videoklip is fog készülni.

A rajongók természetesen erre fellázadtak, és újabb dalokat kértek: „Nincs több kiszivárgott dal. Ez nekem így nem jó. De a dal két héten belül készen lesz, és a lemeznek is hamarabb lesz a hivatalos megjelenése, mint ahogy azt ti gondoltátok” – csiripelte Alaina.

A debütáló albumának a tracklistáját Porcelain szintén a hivatalos Twitter-oldalán megosztotta a rajongóival, valamint azt is, hogy a Pretty Little Psycho című dalát jelenleg RedOne újítja meg, és hamarosan az is kész lesz. Mindez azt jelenti, hogy 2012-ben jön Alain Beaton, azaz Porcelain Black első stúdióalbuma!

Az énekesnő az album megjelentéig sok változtatást vitt és még visz végbe magán: például lecserélte a „félig angyal, félig ördög”, azaz fekete-szőke haját vörösre, és nemrégiben pedig fekete hajkoronájú képeket is megosztott az oldalán. Mi már nem tudjuk követni a frizurájának a változásait, habár annál jobban a karrierjét, ami egyre szebbé növi ki magát, és a hírneve a világ minden részére eljutott Porcelain Blackként, hiszen a Porcelain And The Tramps projektje nem volt olyan sikeres.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek