Starity

Flo Rida a Megasztár fináléjában lép fel

2012. április 24. 16:04   |   Szerző: TV2

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjaink egyik legnépszerűbb rappere, Flo Rida lesz a Megasztár utolsó adásának sztárvendége. A világsztár legnagyobb slágerét fogja előadni és duettet énekel a tehetségkutató két finalistájával is.

hirdetés
Flo Rida a Megasztár fináléjában lép fel
Fotó: TV2

17 millió eladott hanghordozó, számos nemzetközi elismerés, két Grammy-jelölés és 12 platina kislemez után a Megasztár színpadán lép fel napjaink egyik legismertebb hip-hop előadója, Flo Rida. A rapper a TV2 tehetségkutatójának május 25-i fináléjában áll kamerák elé, előadja egyik világslágerét, ráadásként pedig duettet énekel a két döntőssel. A sztár elsőként a TV2 képernyőjén tűnik fel, majd a Megasztár fináléjának éjszakáján rajongói élőben is láthatják Szántódon, a Pannónia Fesztivál színpadán.

Flo Ridát számos világsztár kérte fel, hogy közreműködőként színesítse az albumát, ilyen volt többek között Madonna, Alexandra Burke vagy Rick Ross. Ezen kívül több mozifilm, így a Trópusi vihar, a Másnaposok vagy a Step Up 2: Streetdance zenéje is az ő munkáját dicséri.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek