Starity

Új Simon Pegg—Nick Frost-film érkezik

2012. április 26. 12:12   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Simon Pegg a Twitteren osztotta meg a hírt, miszerint a Haláli hullák hajnala és a Vaskabátok után érkezik a Vér és fagylalt névre keresztelt trilógia befejező része, a The World's End.

hirdetés
Új Simon Pegg—Nick Frost-film érkezik

Simon Pegg tegnap csiripelt legújabb filmjéről, a The World's End nevű projektről, amit januárban kezdett el készíteni Nick Frosttal. A páros a Haláli hullák hajnala után eldöntötte, hogy készít még két másik filmet, és a trilógiának a Vér és fagylalt nevet adják. A duó azóta elkészítette a Paul című filmjét is, ami nem aratott nagy sikert az amerikai mozikban, ám az nem volt része ennek a trilógiának.

A páros a Spaced nevű ITV sitcomban találkozott először, és úgy tűnik, hogy a barátság azóta is tart. Azóta nem egy, de nem is kettő közös projektet tudhatnak maguk mögött, legújabb filmjüket ismét Edgar Wright rendezi majd, aki a trilógia első két részét is rendezte. A munkálatok már januárban elkezdődtek, és még csak most lettek készen a forgatókönyvek, mert a trió szerint a mai világban mindent magának kell csinálnia az embernek, ugyanis a többség már nem tud jó komédiákat rendezni vagy vígjáték-forgatókönyvet írni. Mint utóbbi két alkalommal is, ők írták a forgatókönyvet, rendezésben is segítenek és főszereplők is lesznek, a forgatás pedig nemsokára elkezdődik.

„Tudom, hogy sok időbe telt, de amint visszatérek az űrből, befejezzük ezt most és mindenkorra” – csiripelte Simon a Twitteren.

A trió a jövőben is szeretne együtt dolgozni, de 2014-ig betelt a határidőnaplójuk. Simon a Star Trek 2-t forgatja, Nick pedig az Ant-Man képregényből készült filmfeldolgozásban szerepel. A mesterhármas filmjét 2014-re ígérik, és ha hinni lehet a pletykáknak, két férfiról szól majd, akik Candemben nyitnak egy kocsmát, amit nem tudnak vezetni, mert nem értenek hozzá, de gyorsan kellene nekik sok pénz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek