Starity

Az MTV Movie Awards megújul

2012. április 25. 19:07   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az MTV Movie Awards hamarosan nyilvánosságra kerülő jelöltjei immár nemcsak, hogy új kategóriákban versenghetnek, hanem egy akadémiacsapattól függhet a győzelmük. Ez azt jelenti, hogy nem csak a rajongói szavazatokon múlik majd a díj átadása.

hirdetés
Az MTV Movie Awards megújul

„Csupán esélyt akarunk adni váratlanabb és kisebb filmeknek a győzelemre” – mondta az MTV vezérigazgatója, Stephen Friedman.

A csatorna népszerű díjátadója idén egy színészekből, producerekből, ügynökökből és más bennfentesekből álló akadémiával újul, ami változtathat a rajongói voksokon. A csatorna természetesen nem fogja elárulni a neveket, és nem is először folyamodik efféle megoldáshoz a díjátadóin, hiszen a Video Music Awards is ezen a sémán működik.

A szavazást május 1-jén indítják el az MTV Movie Awards hivatalos weboldalán. Az új akadémia nem fogja szó nélkül hagyni a díjak nyerteseinek kilétét, nem valószínű azonban, hogy ezáltal a szavazók véleményétől is eltekintenek.

A másik nagy újítást a szavazási kategóriák jelentik. A tavalyi Legjobb beszólás egy filmből vagy esetleg a Legmegdöbbentőbb pillanat idén kimarad, viszont pár új kategória, mint a Legjobb dal, Legjobb képernyőbeli átváltozás vagy Legjobb gyomorforgató alakítás helyet fog kapni a listán.

A legjobb dalért járó Popcorn-szobor egyébként azé a filmjeleneté lesz, amelyikben a legjobban használtak egy adott számot. A szervezők – zenecsatorna lévén – több zenét szeretnének behozni a műsorba egybeolvasztva így a két műfajt. A műsor egyik fellépőjét már ki is hirdették: a fun. nevű együttes fogja előadni Janelle Monáe-jel a We Are Young című slágerüket.

A producerek ez alkalommal is olyan felejthetetlen pillanatokról fognak gondoskodni, mint a tavalyi Robert Pattinson és Taylor Lautner-csók vagy a 2009-es eset Sacha Baron Cohennel és Eminemmel, így biztosan szórakoztató lesz az idei díjátadó, amit június 3-án tartanak Los Angelesen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek