Starity

Kinek áll jobban, avagy sztárok azonos ruhában

2012. május 03. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába a gyönyörű estélyi, az elképesztő megjelenés a vörös szőnyegen, ha másnap az újságok arról cikkeznek, hogy a sztár által visel ruhát már korábban láthattuk valakin. Alicia Keys, Kourtney Kardashian, a Hilton-testvérek, sőt, még Kate Middleton beleesett ebbe a hibába.

hirdetés
Kinek áll jobban, avagy sztárok azonos ruhában

Kate Middleton, Cambridge hercegnője és Alicia Keys a soul királynője szinte ugyanazon a napon viselték az Alexander McQueen-felsőt – csak más földrészen. A hercegnőn valahogy ízlésesebben áll ez a ruhadarab.

Kylie Minogue és Emmy Rossum is felvette ugyanazt az YSL estélyit, csak utóbbi fukszia színben. Divatos szín ide vagy oda, Minogue alakjához sokkal inkább passzol ez a ruhadarab.

A Glee sztárja, Dianna Agron Rio de Janeiroban viselte ugyanazt a ruhát, amit Reese Wintherspoon Párizsban. Mivel Reese harisnya nélkül, egy harsányabb sárga színt választott, így az ő megjelenése mellett tesszük le a voksunkat.

A gyönyörű Ted Baker kreációt Emmy Rossum és Carmen Electra is felvette. A színösszeállítás mindkét sztárnak egyaránt jól áll, nem lőttek mellé ezzel a ruhadarabbal.

Madonna lánya, a feltörekvő Lourdes Leon és az Amerikai Pite-filmek sztárja, Tara Reid is az All Saints miniruháját viseli. Míg utóbbi egy lezserebb fazont választott, addig Lola egy testhezálló darabot vett magára, ami talán jobb választásnak bizonyult.

A divattervező, Nicky Hilton és Michelle Williams egy teljesen azonos fekete Valentino ruhában tündökölt. Előbbi egy kis piros színnel dobta fel a ruhakölteményt, ezáltal sokkal dekoratívabbnak tűnik.

Az exmodell, Brooklyn Decker tavaly májusban viselte ezt a Michael Kors ruhát, Jennifer Lopez, a latin díva pedig csupán pár hete az American Idol egyik adásában. Mindkettőjüknek jól áll a ruhadarab, a többi már csak ízlés kérdése.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek