Starity

Tíz éve hunyt el a TLC énekesnője

2012. április 26. 09:09   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lisa 'Left Eye' Lopes, a TLC lánybanda rappere éppen szólókarrierjének fellendítésén dolgozott, amikor autóbalesetet szenvedett, és meghalt 2002. április 25-én.

hirdetés
Tíz éve hunyt el a TLC énekesnője

Lisa Lopes 30 évesen, 2002-ben hunyt el. A fiatal rapper Hondurason vakációzott, amikor autóbalesetet szenvedett, és belehalt súlyos sérüléseibe. A sors fintora, hogy az autóban hatan ültek, de ő volt az egyetlen halálos áldozat.

Karrierjét egyértelműen a TLC lánybanda alapozta meg. T-Boz, Chilli, és Left Eye provokatív és szokimondó dalszövegeikkel csavarta az ujjai közé az egész világot. Olyan slágereket köszönhetünk nekik, mint a Waterfalls, a No Scrubs, vagy éppen az Unpretty. A lányok négy sikeres albumot tudhattak magukénak. A negyedik már félig Lisa nélkül készült el.

Lisa lobbanékony természete miatt sokszor került összetűzésbe a lányokkal. Be akarta bizonyítani, hogy egyedül is sikeres tud lenni, így a TLC mellett elkészített egy szólólemezt is. A Supernova nem érte el a várt sikereket, de Left Eye nem adta fel, így lassan második lemezének is nekiállt, emellett számos sztár dalában közreműködött. Ezek közül a legismertebb Melanie C Never Be The Same Again című dalában nyújtott közreműködése.

Hondurason töltött napjairól felvételek is készültek, sőt az énekesnő utolsó percét is megörökítette a mellette utazó barátnője. A felvételen még látható, ahogy elrántja a kormányt az úttesten, és felborul az autó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek