Starity

Beyoncét választották a világ legszebb nőjének

2012. április 26. 01:01   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A People magazin igen megtisztelő címmel illette az ismét csúcsformában lévő Beyoncét.

hirdetés
Beyoncét választották a világ legszebb nőjének

A People magazin idén is odaítélte egy hírességnek a Világ legszebb nője címet. Míg tavaly Jennifer Lopez töltötte be ezt a megtisztelő szerepet, idén egy szintén formás idomairól ismert énekesnő letaszította a trónról. Ez pedig nem más, mint Beyoncé.

A Single Ladies sláger énekesnője, aki idén januárban adott életet első gyermekének, már ismét csúcsformában van, és az összes fölösleges kilót leadta magáról, amit terhessége alatt felszedett. A világsztár megtisztelve érzi magát a kitüntetés miatt, azonban szerinte ezt is kislányának köszönheti.

„A szülés óta szebbnek érzem magam mint valaha – áradozott Bee. – Sosem éreztem még ilyen elhivatottnak magam, és még semmire sem tekintettem ennyire a személyes küldetésemként.”

Az aranytorkú díva arról is beszámolt, mekkora csodálattal tekint az új jövevényre: „Egész nap őt bámulom. Gyönyörködöm benne. Ő a legjobb dolog a világon, és az első számú feladatom, hogy megvédjem őt.”

A magazin nemcsak az első helyet hirdette ki, hanem összeállítottak egy top 10-es listát. Így tehát a tíz legszebb nő a világon a People magazin véleménye szerint a következők:

1. Beyoncé
2. Sofia Vergara
3. Charlize Theron
4. Lily Collins
5. Madeleine Stowe
6. Christina Hendricks
7. Michelle Williams
8. Paula Patton
9. Miranda Lambert
10. Kate Middleton

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek