Starity

Cristofel is elárulta az RTL Klubot — milliókat bukhat

2012. április 26. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hasonlóan Alekoszhoz, a kubai macsó is a TV2 képernyőjén kötött ki. Hajdú műsorában tálalta ki a Veronika-sztorit, de könnyen lehet, hogy a szereplésért kapott gázsi a perköltségekre sem lesz elég.

hirdetés
Cristofel is elárulta az RTL Klubot — milliókat bukhat
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Amikor Alekosz átigazolási botránya kirobbant, a valóvilágosok közül többen is erősen bírálták a görög tettét. A hangadók között ott volt Cristofel is, aki azt állította, hogy Hajdú felkérését csak azért utasította el, mert a becsülete sokkal fontosabb a pénznél.

Ezzel szemben a héten a Frizbi vendége volt Cristofel, aki elárulta, hogy nagy szüksége volt már pénzre, de anyacsatornája semmilyen lehetőséget nem adott neki a szereplésre, ezért döntött a TV2 mellett.

„A frizbis fellépést azért vállaltam, mert szükségem van a pénzre, magas gázsit kaptam. Most gyűjtök, a családomat akarom segíteni. Az RTL Klubnál nem tudtam beszélni a Veronika-ügyről, nem érdekeltem őket, nem hívtak sehova. Az utóbbi időben egyszerűen tojtak rám” – magyarázta a Borsnak a kubai macsó.

Az RTL Klub jogi osztálya már azt peddzegeti, hogy Cristofel több milliós perre számíthat a csatornától, hiszen egyáltalán nem nézik jó szemmel a szerződésszegését. Az Alekosz kontra RTL Klub per a napokban zajlik a sajtó kizárásával, de a görög szexkiborg egyáltalán nem fél, hiszen úgy egyezett meg Hajdú Péterrel, hogy a TV2 teljes mellszélességel kiáll mellette, és áll minden perköltséget.

A Veronikát elverő celebért viszont nem felel a TV2. A csatorna szóvivője elmondta, hogy Cristofel döntése volt a szereplés, így annak minden következményét saját magának kell vállalnia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek