Starity

Érkezik a 30 Seconds to Mars új albuma

2012. április 26. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két és fél éves This Is War turné után rengetegen aggódtak amiatt, hogy a banda esetleg végleg feloszlik – de a fiúk végül nem erre a döntésre jutottak, hiszen gőzerővel dolgoznak az új albumukon!

hirdetés
Érkezik a 30 Seconds to Mars új albuma

Jared Leto a Rolling Stone-nak nyilatkozott, miszerint neki, Tomo Milicevicnek és a testvérének, Shannon Letó-nak zenekarként egyáltalán nem válnak külön az útjaik.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra stúdióban dolgozhatunk – nyilatkozta a frontember. – Csendben, felhajtás nélkül dolgozunk, de folyamatosan írunk és veszünk fel új dalokat, és még mindig gondolkodunk azon, hogy pontosan milyen stíusú legyen az új album.”

Jared azt is kifejtette, hogy már lassan ötven dalt írt meg, és hogy számos producerrel és más előadókkal készülnek együttműködni. Elárulta, hogy miután Kanye Westtel dolgozott együtt, most szeretne egyéb nagy hiphoplegendákat is belevonni a munkájába.

„Nagyon szeretnék Eminemmel dolgozni. Az egyszerűen eszméletvesztő lenne. De rajta kívül más rengeteg előadóval is szívesen munkálkodnék.”

Leto eme listájára sorolja többek között Björköt, Robert Smitht és az izlandi poszt-rock együttest, a Sigur Róst is. E mellé még azt is kijelentette, hogy idén szüneteltetnek, csak és kizárólag a stúdiózásra fognak koncentrálni, és újabb turnéra 2012-ben nem indulnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek