Starity

Megdobálták a sztárokat a Kidobós Kupán!

2012. április 27. 14:02   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Ganxsta Zolee által vezetett celebkülönítmény az egyetemek legkiválóbb labdazsonglőreivel szállt szembe a Cokeball I. Egyetemi Kidobós Kupa gödöllői döntőjén, és felelevenítették, hogy milyen volt, amikor a suliban tornaórán kidobósoztak. A sztárok hiába vetettek be mindent, végül alulmaradtak a nem mindennapi küzdelemben.

hirdetés
Megdobálták a sztárokat a Kidobós Kupán!
Fotó: Starity / Miklós András

A Cokeball I. Egyetemi Kidobós Kupa döntőjén a Muri Enikő, Terecskei Rita, Ganxsta Zolee, Varga Viktor, Puskás Peti és Brasch Bence alkotta csapat került az egyetemi válogatott célkeresztjébe. A sztárok állták a dobásokat, sőt viszonozták is azokat.

A csapat kapitánya Ganxsta Zolee volt, aki a játék mellett főleg a lengén öltözött szurkoló lányokra koncentrált.

„Összességében jó buli volt a Cokeball. Igazán megtisztelő, hogy kedves barátommal, Puskás Petivel is együtt játszhattam, akinek meglepően jó érzéke volt a kidobóshoz, látszik, hogy ért a labdához. A többiekkel is természetesen egy örök élmény volt egy csapatot alkotni, a pom-pom lányok pedig abszolút ösztönzőleg hatottak ránk” – mesélt viccelődve a kidobós kupáról Zolee.


Fotó: Starity / Miklós András

Terecskei Rita mellett a celebkülönítmény másik női tagja Muri Enikő volt, aki hősiesen helytállt, pedig őt sem kímélték az Egyetemek Allstar csapatának tagjai.

„Jól érzem magam így a meccs után, nagyon jó volt mozogni, kellemesen elfáradtam. A versenyhelyzet mindannyiunkra ösztönzőleg hatott, egészen más volt ott küzdeni, mint kívülről nézni a játékot. Valóban kemény ellenfelünk volt, ahogy passzolgatták a labdát, sosem tudtam, honnan érhet lövés. Néha a pálya szélére pillantottam a cheerleader csajokhoz, és láttam, hogy mekkora élvezettel drukkolnak nekünk ők is” – árulta el az énekesnő.


Fotó: Starity / Miklós András

A szurkolásra pedig nem mások buzdították a közönséget, mint a VIVA műsorvezetője, Iszak Eszti, Lola, a Jóban Rosszban sztárja, Kondákor Zsófi, valamint a Class Fm műsorvezetője, Kiss Orsi. A lányok lelkesedése azonban nem mentette meg a sztárokat a vereségtől. A több hónapja zajló, a Coca-Cola által életre hívott kidobós kupát végül a DzsokihosszuEwing egyetem csapata nyerte meg, legyőzve a hét másik döntőbe jutott hallgatói különítményt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek