Starity

Zokogva búcsúztak a Született feleségek

2012. április 28. 22:10   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Született feleségek sorozat záróepizódjának forgatási napja kissé könnyesre sikeredett.

hirdetés
Zokogva búcsúztak a Született feleségek

A Gabrielle Solist alakító Eva Longoria megosztotta Twitter-profilján, hogy mennyire túláradtak benne az érzelmek az utolsó munkanapon. A képen ő és kollégája, Marcia Cross látható, ahogy összeborulva sírnak, egy másik képen pedig ahogyan Felicity Huffmann-nal ölelkeznek.

„Egy korszak vége. Viszlát, öltözőm. Most sírtuk ki a szemünket, én és a szépséges Marcia Cross, Felicity pedig szorosan megölelt. Az elmúlt nyolc évben ő tartotta bennem az erőt. Szeretlek, Flicka!” – írta Eva.


Eva és Marcia összeborulva sírnak

Nem csak Longoria volt az, aki megosztotta élményeit a búcsúzkodással kapcsolatban. Vanessa Williams, a sorozat elkényeztetett Renée-je is posztolt egy képet készülődés közben, miközben Eva parfümjét fogja. „Utolsó nap a Született feleségekben. Eva adott nekem egyet az új illatszeréből.”

A sorozat nyolc évadot élt meg, az amerikai nézők pedig május 13-án vesznek véglegesen búcsút a Lila akác köz lakóitól. Nálunk még csak most kezdik adni a 10. részt, de addig is izgulhatunk, hisz számos meglepést tartogatnak a hátralevő részek, főleg, mert néhány régebbi szereplő is visszatér.

A sorozat utánra viszont már majdnem mindenkinek van terve. Eva randiműsort szeretne készíteni, Marcia pedig szeretne több időt tölteni a családjával, és diplomát szerezni pszichológiából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek