Starity

Csillag Születik: Negyela Bernadett nem lesz tinisztár

2012. április 28. 23:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Negyela Bernadett nem lesz tinisztár, legalábbis debütálására még várni kell, ugyanis nem jutott be a Csillag Születik legjobb nyolc produkciója közé.

hirdetés
Csillag Születik: Negyela Bernadett nem lesz tinisztár
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Szombaton a második élő show-val folytatódott az RTL Klub népszerű tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik. A most is rendkívül szoros és izgalmas adás végén a zsűri és a nézők közös döntése alapján Negyela Bernadett és a Molnár-Vizi duó búcsúzott a műsortól.

Szombaton már csak tíz produkció folytatta a küzdelmet a Csillag Születik 2012 fődíjáért, azzal a tudattal, hogy ketten ismét kiesnek az értékes nyereményekért folytatott küzdelemből.

A döntősök közül többen ezúttal is saját dallal készültek. Németh Zoltán, alias Plazma ezúttal sem hazudtolta meg magát, és kicsit visszatért az első válogatón megismert stílusához. Az In Diretta nevű agrár pop formáció a Jamaica című dalával igyekezett meggyőzni a zsűrit és a nézőket. A The Immigrants egy igazán meglepő feldolgozással állt a színpadra, ugyanis a French Affair You’re so sexy című slágerét hangszerelték át. Az énekes produkciók közül Negyela Bernadett a Valahol Európában musicalből énekelte el a Nem szabad félni című dalt, Szirota Jennifer Tóth Verától a Nem kell valaki másé, a Prügyi Duó Demjén Ferenctől a Hogyan tudnék élni nélküled, a Molnár József és Vizi Imre páros Zámbó Jimmytől a Bye bye lányt, míg Mészáros János Elek Mascagni Parasztbecsület című operájából adott elő egy részletet. Juhász Marci pedig ezúttal ukulelére cserélte gitárját, és egzotikus stílusban énekelte a Máma van az utolsó vasárnap című népdalt. A Csillag Születik 2012 egyetlen versenyben maradt tánccsoportja ezúttal Optimus nevű székes koreográfiájával nyűgözte le a Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert alkotta zsűrit.

A kiscsillagok után a fröccsöntött frizurájukról és a frissen nyírt bajuszukról közismert, botrányaikról is híres alter formáció, a Soerii & Poolek állhatott színpadra, akik a Valahol messze című szerzeményüket adták elő.

A Csillag Születik mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján két produkciónak, Negyela Bernadettnek és a Molnár József és Vizi Imre alkotta duónak kellett búcsúznia, így jövő héten már csak nyolcan küzdhetnek a műsor fődíjáért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek