Starity

Életet adott második gyermekének Maggie Gyllenhaal

2012. május 01. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő második csemetéje kislány lett, és április 19-én látott napvilágot.

hirdetés
Életet adott második gyermekének Maggie Gyllenhaal

A 34 éves színésznő és férje, Peter Sarsgaard nagyon boldogok, hogy újabb taggal bővült a családjuk, és első gyermekük, az ötéves Ramona is örül annak, hogy kistestvért kapott. Maggie Gyllenhaal ugyanis életet adott második gyermekének, aki kislány lett, és a Gloria Ray nevet kapta. Az Us Weekly információi szerint a szülés New Yorkban zajlott.

A Házasság a négyzeten sztárja korábban sokáig titkolta várandósságát, és nemrégiben arról beszélt, milyen nehéz felfedni egy ilyen varázslatos titkot: „Nehéz tettetni, hogy nem vagy terhes. Három és fél hónapig senki sem tudott rajtunk kívül a babáról. Filmfesztiválokra jártam, ahol gyakorta hánytam a mosdókban, pereceket hordtam a táskámban, ráadásul a ruháimba is bele kellett férnem. Nagyon nehéz volt.”

Peter hozzátette, amint megtudták a kicsi nemét, azonnal elkezdtek gondolkodni a neveken.

„Jó dolog, ha tudod a születendő gyermeked nevét, többel illetheted egy személyes névmásnál. Így szólítgattuk eleinte pár néven, amíg Maggie hasában volt, de persze ezek sem voltak szolidak.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek