Starity

Megjelent Gyurcsik Tibor első videoklipje

2012. május 02. 14:02   |   Szerző: DaffyD

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor második szériájának finalistái közül elsőként Gyurcsik Tibor debütált saját videoklippel, mely az eurovíziós magyar döntőből ismert Back in Place című számhoz, és annak magyar változatához, a Mozi szélesvásznon című számhoz készült.

hirdetés
Megjelent Gyurcsik Tibor első videoklipje

Bár a 26 éves Gyurcsik Tibor az első élő adásban kiesett az X Faktor második szériájából, azóta nem tétlenkedett. Már a műsor fináléjában debütált a slágergyanús Back in Place című dallal, amellyel azóta megjárta az Eurovíziós Dalfesztivál 8 fős magyar döntőjét, ahol azonban nem sikerült a legjobb 4 közé jutnia.

A dal magyar verziója Mozi szélesvásznon címmel rendszeresen hallható azóta is a hazai rádiókban. A szokatlanul forróra, erotikusra sikerült klipmút héten debütált a Viva TV megújult Interaktív című műsorában.

Gyurcsik saját bevallása szerint a klipben egyszerre jeleníti meg a mindenki által ismert jófiú oldalát, és a közelmúltban egy szórakozóhelyen is tapasztalt, kissé botrányhős imidzsét is. A kisfilm egyébként mind a magyar, mind az angol változathoz elkészült. A dal szerzője Szabó Zé, a klip rendezője pedig Indián volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek