Starity

Rács mögött a Vészhelyzet Carter dokija

2012. május 01. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noah Wyle ezúttal sem tétlenkedett, hiszen felfelé ívelő karrierje mellett a rendőrségnek sikerült letartóztatnia a negyvenegy éves színészt egy tiltakozó tüntetés során.

hirdetés
Rács mögött a Vészhelyzet Carter dokija

Noah Wyle neve sokaknak ismerős lehet, sőt, ki az, aki el tudná felejteni a Vészhelyzet csábos pillantású Carter dokiját? Mr. Wyle idén tölti be a negyvenkettedik életévét, az életrajzában azonban a börtönbüntetést is meg lehet említeni.

Noah-t előzetes letartóztatásba helyezte a rendőrség, miután egy tiltakozó tüntetésen vett részt Washingtonban. Az Associated Press beszámolója szerint a színészt száz társával együtt bilincsbe verve vitték el a rendőrök a tüntetés helyszínéről.

Felmerül bennünk a kérdés, hogy a tehetséges színész valóban a bűnözők táborát erősíti? A kérdésre egyszerű a válasz, nem. Noah az ADAPT szervezet tagja, amely civil engedetlenségi mozgalmakkal küzd az emberi jogokért és a fogyatékkal élőkkel való egyenlő bánásmódért. A tiltakozást ezúttal azért szervezték meg, hogy a Kongresszus ne csökkentse a Medicaid programra szánt keretet. Ugyanis, ha a politikusok mégis megszavazzák a csökkentést, több fogyatékkal élő és idős, lakóhelyétől távol lévő otthonokba kerül.

Reméljük, hogy az egykoron Carter doktort megformáló színész ellen nem indítanak eljárást, s hamar (akár óvadék ellenében) kiengedik a börtönből. Noah Wyle legutóbb a Falling Skies című sorozatban játszott főszerepet, melynek története szerint az emberek egy apokaliptikus világban küzdenek a földönkívüliekkel. Nemrég pedig a To Appomattox című minisorozatban kapott szerepet, amely 2013-ban kerül a képernyőre az Egyesült Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek