Starity

A Jonas Brothers készen áll egy új kezdetre!

2012. május 02. 09:09   |   Szerző: vivi9517

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A három srác körül igazán pezseg az élet. Kiadójukat is otthagyták egy új, sokkal jobb kezdet reményében.

hirdetés
A Jonas Brothers készen áll egy új kezdetre!

Hat év együttműködés után a Jonas Brothers és a Hollywood Records útjai elválnak. A srácok még 2007-ben kezdtek dolgozni a kiadóval, miután a Columbia Records nem nyújtott elegendő támogatást a számukra.

„Ezt a döntést az együttes hozta meg. Nagyon áldottnak érzem magunkat a sok siker miatt a Hollywooddal és a Disney-vel. A testvéreim és a csapatunk nevében mondhatom, hogy várjuk a következő fejezetet. Készen állunk a következő lépésre, mint együttes, és fontos volt, hogy a munkánkat magunkkal tudjuk vinni” - mondta Nick.

A Hollywood Records szóvívője hozzátette: „A Hollywood Records és a Jonas Brothers hat éven át tartó hihetetlenül sikeres együttműködése békében véget ért.Nem is kívánhattunk volna jobb partnereket, mint ők. A legjobbakat kívánjuk Nicknek, Kevinnek és Joe-nak a jövőben!”

A srácok jelenleg dalokat írnak az ötödik albumukra, ami év végén vagy jövő év elején fog megjelenni. „Az elmúlt három évben nem adtunk ki lemezt, hanem a saját útjainkat jártuk. És természetesen mindenki élte az életét, ami egy fontos alapanyaga a dalszerzésnek. Van egy saját stúdióm a lakásomban, ahol dolgozunk. Felszabadító érzés, ahogy létrehozzuk és leírjuk, amit a szívünkben érzünk” - nyilatkozta Nick.

A srácok az újrakezdést annyira komolyan gondolják, hogy weblapjukat teljesen megújították, és az eddigi logójukat is lecserélték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek