Starity

Damu Roland luxuskörülményeket kap

2012. május 02. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Átszállítják a legszínvonalasabb magyarországi börtönbe Damu Rolandot, ahol helyben sütött friss pékárú, Hilton-felszereltségű konyha, és külön egészségügyi centrum várja az elítélteket.

hirdetés
Damu Roland luxuskörülményeket kap

A ma délelőtt Damu Roland számára a fellélegzés időszaka lehet, hiszen átutazik a fél országon, hogy Magyarország első magánbörtönébe költözzön, ahol európai szinten is színvonalasnak számító körülmények várják.

Az átszállítás tényét Dr. Ruttner György is megerősítette, aki elmondta, hogy a sorozatszínész állandó lakcíme Debrecen, ezért kerülhetett át a lakhelyéhez közel eső tiszalöki intézménybe.

A Tiszalökön felépített bv-intézetet igazi luxuskörülmények jellemzik. A delmagyar.hu beszámolója szerint a cellák kis garzonokra, illetve szállodai szobákra emlékeztetnek, amelyek mindennel fel vannak szerelve. A szobák mindegyikéhez tartozik egy kívülről vezérelhető televízió is. A börtönkoszt igazán irigylésre méltó, hiszen a konyha felszereltsége a luxushotolekével vetekszik, a helyben sütött pékárúnak pedig a szóbeszéd szerint párja nincs.

Az itt raboskodókat egy kétszintes egészségcentrum is várja, ahol kórtermek, rendelők, laborok, fogászati rendelő és röntgen is található. A szakképzett orvosok és asszisztensek mellett fodrászok is várják az új frizurára vágyó fogvatartottakat.

Az egyes szállodakomplexumokat is megszégyenítő nívós felszereltséghez ugyanakkor fokozott biztonsági intézkedések is tartoznak, ezért nem minden rab örül a körülményeknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek