Starity

Konkoly Ági idén is A Szépségkirálynő döntősei közt

2012. május 07. 09:09   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Konkoly Ági idén újra jelentkezett A Szépségkirálynő című műsorba. A csinos modellt ismét beválasztották a legszebb lányok közé, így lehet, hogy a nyáron az ő fejére kerül majd az egyik korona.

hirdetés
Konkoly Ági idén is A Szépségkirálynő döntősei közt

Sokan csak a múlt évi szépségverseny során ismerték meg, azonban Ági nem tavaly indult először szépségversenyen. 2007 októberében elnyerte a Miss Írisz címet, majd 2008-ban a Miss Internet Hungary versenyen kapott különdíjat. A Miss Model of the Universe versenyen pedig Törökországban képviselte hazánkat, ahol ő lett a Miss Photogenic díj nyertese.

Tavaly bekerült A szépségkirálynő című műsor döntősei közé, ahol a 10 legszebb lány között szerepelt. A szépségkirálynő-választás után pedig neki ítélték a Miss Supranational Hungary címet, ezzel pedig képviselhette hazánkat a nemzetközi döntőn, amit Lengyelországban rendeztek meg. Ági a versenyen igen szép eredményt ért el, hiszen a 70 lány közül a 12. helyen végzett.

Idén pedig ismét jelentkezett a szépségversenyre, amelynek a válogatói áprilisban zajlottak. Ági idén is bejutott a döntőbe, de hogy a csinos modell milyen helyen végez a versenyen, csak június 9-én dől el.


Ági A szépségkirálynő 2012 castingján

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek