Starity

Egymillió dollárt ér Kourtney Kardashian közelgő esküvője

2012. május 03. 00:12   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kourtney végre készen áll kimondani az igent a párjának, Scottnak. S bár nagy az öröm, a két fiatal a biztonság esetére egy házassági szerződést is aláírt.

hirdetés
Egymillió dollárt ér Kourtney Kardashian közelgő esküvője

Miután hamarosan újabb taggal bővül a család, elérkezettnek látták az időt arra, hogy egybekössék életüket több évnyi együttélés után. Néhányan már kételkedtek abban, hogy egyáltalán ez megvalósulhat-e valamikor, de mostmár biztos.

Az In Touch magazin értesülése szerint a pár azt tervezi, hogy Joe Francis fényüző birtokán, a mexikói Puerta Vallartán házasodnak össze, rögtön a második baba érkezése után, júlisuban.

Kourtney Joe otthonában mindig igazán ki tudta pihenni magát az évek során – állítja a lap forrása. A Kardashian lány nem kért sokat az élettől, csupán egy szerető férjet és gyerekeket, és nagyon úgy tűnik, hogy a vágya hamarosan teljes lesz.

Viszont az esküvő nem csak az életük összekötéséről szól, hanem a pénzről is, hiszen máris gondoskodtak az esküvőjük közvetítésének jogairól is, amelyért nem kevés pénzt kérnek. „Kourtney és Scott egy egymillió dolláros szerződést kötött az E! csatornával, hogy a tévében is közvetíthessék a szertartás mozzanatait – állítja egy közeli ismerős.

Úgy néz ki, hogy amíg Kourtney testvére, Kim nem túl szerencsés a házassággal, addig az idősebb Kardashian lány végre igazán boldog lehet a családjával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek