Starity

JLo és Enrique koncertjéért kampányolnak a rajongók

2012. május 03. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Enrique Iglesias magyar rajongói mindenáron szeretnék, hogy kedvencük hazánkban is koncertezhessen. Bár az eddigi próbálkozások nem vezettek eredményre, most összefogtak Jennifer Lopez rajongóival, hogy mindkét előadót Magyarországra invitálhassák.

hirdetés
JLo és Enrique koncertjéért kampányolnak a rajongók

Mint azt már megtudhattátok, Jennifer Lopez és Enrique Iglesias közös turnéra indul. A napokban a fellépéssorozatról egy sajtótájékoztatót is tartott a két előadó, melynek során elmondták, hogy nagyon örülnek a közös munkának.

Mivel Enrique Iglesias hazai rajongói már jó ideje próbálják elérni, hogy az énekes nálunk koncertezhessen, a legnagyobb hazai rajongói oldal szerkesztői megragadták az alkalmat, és immár nemcsak kedvencüket, hanem Jennifer Lopezt is próbálják hazánkba csábítani. Létrehoztak ugyanis egy oldalt a Facebookon, amely a közös turnét népszerűsíti, és várják, hogy mindazok lájkolják, akik szeretnék, hogy mindkét sztár eljöjjön Budapestre koncertet adni. Így próbálnak majd kampányolni a koncertszervezőknél.

Bár a fanatikusok mindent megtettek, a legutóbbi kampány is kudarcba fulladt, hiszen a koncertszervezőknek nem érte volna meg idehozni a sztárt egy előre borítékolhatóan veszteséges koncertre. Az, hogy sikerül-e idén a lehetetlen, egyelőre nem lehet tudni, mindenesetre a kezdeményezés és a rajongók elszántsága igazán dicséretes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek