Starity

Phoebe Tonkin a Damon-rajongók táborát erősíti

2012. május 04. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Secret Circle sztárja elárulta, hogy ő is nézi a Vámpírnaplókat, ráadásul azt is elmondta, hogy ki a kedvenc karaktere.

hirdetés
Phoebe Tonkin a Damon-rajongók táborát erősíti

A hazánkban még kevésbé ismert The Secret Circle nevezetű sorozat sztárját, Phoebe Tonkint a csatorna sikersorozatáról, a Vámpírnaplókról faggatták egy interjú során.

„Csak azután kezdtem el nézni a The Vampire Diariest, miután leforgattam a próbaepizódot. A második évadnál tartok, és el kell, hogy áruljam, nagyszerű. Shelley-vel körülbelül egy időben kezdtük el nézni, és így jókat tudunk róla beszélgetni. Hatalmas megtiszteltetés, hogy ezt a fantasztikus sorozatot követjük. Reméljük, hogy az emberek, akik szeretik, a mi sorozatunkat is nézni fogják” – mesélte Phoebe.

A beszélgetés során kiderült, hogy a Faye-t alakító színésznő a Damon-tábort képviseli. Döntését azzal indokolta, hogy bár az idősebbik Salvatore testvér rideg és olykor gonosz, a humora szerethetővé teszi, és elfeledteti minden rossz cselekedetét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek