Starity

Robert Downey Jr-nak köszönhető a Bosszúállók

2012. május 04. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Amerika kapitányt megformáló Chris Evans és a Thor szerepében tündöklő Chris Hemsworth szerint Robert nélkül sosem készült volna el A bosszúállók.

hirdetés
Robert Downey Jr-nak köszönhető a Bosszúállók

Chris Evans és Chris Hemsworth nemrég a Good Morning America című műsorban reklámozták új filmjüket, és a két színész szerint az egész alkotás Vasembernek, azaz Robert Downey Jr-nak köszönhető, hiszen nélküle ma nem turnézhatnának A bosszúállókkal.

„Robert számunkra olyan volt, mint egy apa. Ha a Vasember filmjei nem lennének fantasztikusak, akkor mára A bosszúállók sem lennének. A forgatás alatt mindenhez nagyon pozitívan állt hozzá, remekül viselkedett. Mindenkit lenyűgözött a természete, és a végére igazi család lettünk” – mondta Evans.

Hemsworth örült annak, hogy most nem ő volt a film főszereplője, mert így a felelősség is kisebb volt: „Őszintén szólva, szerintem mindenkinek bejött ez a szereposztás. Amikor én vagyok egy film főszereplője, a felelősség is az enyém. Most megosztottuk a munkát, és örülök, hogy így történt. Sokkal könnyebben ment minden” – mondta Chris.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek