Starity

Kim Kardashian máris a gyermekvállaláson gondolkodik

2012. május 05. 15:03   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan még csak két hónapja alkot egy párt a valóságshow-sztár és a rapper, de Kim máris készen áll egy kisbabára, akit Kanye-vel együtt szeretne felnevelni.

hirdetés
Kim Kardashian máris a gyermekvállaláson gondolkodik

A saját valóságshow-jából ismert Kim Kardashian és a rapper, Kanye West kapcsolatára nem is olyan rég, március elején derült fény, amikor kézenfogva látták őket elhagyni egy mozit, valamint az énekes még dalban is megfogalmazta érzéseit a realitysztárnak.

A románc eddigi alakulása korántsem volt felhőtlen, hiszen sem a média, sem pedig Kanye féltékenysége nem tett jót a sztárpár kapcsolatának, ám Kimet ez sem tántorította el, hiszen a legfrisseb hírek szerint a gyermekvállaláson gondolkoik.

A lány azonban nővérével, Kourtney-val ellentétben egyelőre nem tervez saját babát, inkább adotpálna, méghozzá Európából.

„Kim telejesen elkeseredett a válása óta, hiszen félt, hogy nem válik valóra az egyik legnagyobb álma, hogy gyermeke legyen. Az elmúlt pár hónapban azonban elkezdte újraépíteni az életét, és egy gyermek adoptálásán gondolkodik. Szeretne örökbefogadni egy babát Örményországból” – nyilatkozta egy forrás az OK! magazinnak.

Kim azonban hajlamos elsietni a dolgokat, hiszen exférjével, Kris Humphriesszel kötött 72 napos házassága, ami válással végződött, valamint az adoptálás ötlete is meggondolatlannak tűnik, főleg, hogy párjával még csak két hónapja tart a nagy szerelem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek