Starity

Kinek áll jobban, avagy sztárok azonos ruhában II.

2012. május 31. 07:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába a sok túlfizetett stylist, a divatbakik lassan mindennaposak Hollywoodban. Jennifer Lopez, Taylor Swift, a Kardashian-testvérek és a Hilton örökösnők is lencsevégre lettek kapva, amint vadiújnak hitt ruhájukban már más pózolt előttük.

hirdetés
Kinek áll jobban, avagy sztárok azonos ruhában II.

A narancssárga az idei tavasz nagy slágere! Tudja ezt Jennifer Lopez is, aki nem is olyan régen viselte ezt a gyönyörű – Victoria Beckham által tervezett – ruhát az American Idol egyik forgatásán. A ruhához az énekesnő remekül párosította a Lanvin szandált, valamint a tőle már megszokott ezüst karikafülbevalót. A modell, Abbey Clancy Dubai-ban viselte ugyanezt a ruhát, ám a ruhához egyáltalán nem illő magassarkú sokak szerint otrombává tette az egész megjelenését.


Abbey Clancy – Jennifer Lopez

Kylie Jenner és a Grammy-díjas énekesnő, Taylor Swift ugyanazt a fényes arany színű kisruhát választotta a Contrarian márkától egy-egy eseményre. A két lány hajának színéhez remekül passzolnak a magassarkú cipők – nehéz megmondani, melyiküknek áll jobban a ruha.


Kylie Jenner – Taylor Swift

A reality-sztárból lett divattervezőnő, Nicole Richie szabályosan ragyog ebben a Keepsake márkájú ruhában. A rajta látható ékszerek ill. táska- természetesen saját tervezés, és a már megszokott bohém külsőt kölcsönzik Nicole-nak. A Hilton lány kissé elveszettnek tűnik türkiz színű ruhájában, bár tagadhatatlanul jól áll rajta ugyanaz a ruha.


Nicky Hilton – Nicole Richie

A cseh topmodell, Karolina Kurkova bohémabbra vette a Salvatore Ferragamo ruha stílusát a Michael Kros gladiátor-szandáljával, ám a színésznő AnnaSophia Robb is fantasztikusan fest.


Karolina Kurkova – AnnaSophia Robb

George Clooney barátnője, Stacy Keibler és Vanessa Hudgens ugyanabban a fazonú Maria Lucia Hohan estélyiben jelent meg. Míg Stacy egy testszínű darabot választott, Vanessa citromsárga estélyiben pózolt legújabb filmjének premierjén.


Stacy Keibler – Vanessa Hudgens

A tavalyi évben drasztikus fogyásával újra a pletykalapok címoldalára kerülő Jennifer Hudson és Brooklyn Decker, az újdonsült színésznő egy Victoria Beckham ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. Mindketten fantasztikusan festenek, ám az énekesnő alakját jobban kiemeli a testre simuló fazon.


Jennifer Hudson – Brooklyn Decker

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek