Starity

Nick Frost és Chris O'Dowd vígjátékban salsázik

2012. május 07. 15:03   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Empire oldal már most korszakoltó szóval jellemzi Nick és Chris új filmjét, pedig annak forgatása még el sem kezdődött.

hirdetés
Nick Frost és Chris O'Dowd vígjátékban salsázik

Végre fény derült Chris O'Dowd új projektjére. A sztárt a Kockafejek című sorozat tette híressé, majd szerepet kapott olyan nagy filmekben, mint a Koszorúslányok, Friends With Benefits, Gyógyegér vacsorára és Gulliver utazásai. Próbálkozásai sikertelenek voltak, Frankie Go Boom elnevezésű független filmje óriási bukás volt a tengertúlon, ezért is vágyott már egy jó komédia szerepre. Megkapta.

A Simon Pegg mellett elhíresült Nick Frost az új Ant-Man-feldolgozásban kap majd szerepet, de addig is elkészítenek egy, táncos vígjátékot (Cuban Fury), mert úgy gondolják, hogy ebben a kategóriában rég alkotott bárki is emlékezeteset.

„Ez egy romantikus vígjáték, de igazi tánccal – mondta Nick. – Lemegyünk a Strictly táncterembe. Lelkiismeretesen fogjuk ropni, beleéléssel, én és Chris O’Dowd pattogunk majd, hogy mégsem akarunk táncolni, de mégis fogunk.”

A filmben Chris karaktere Drew lesz, a gonosz, galád táncos, aki keresztülgázol nagy ellenfele, Bruce (Nick) érzékeny lelkén és táncos karrierjén. „Drew lesz a rosszfiú – árulta el Frost. – Vonzó, magabiztos, magas, szoknyapecér és egy vállalat vezetője is annál a társaságnál, ahol Bruce is hivatásos salszatáncosként dolgozik.”

Öt hónapon keresztül napi öt óra gyakorlás (hogy hitelesek legyenek a filmbéli táncjelenetek) kellett a két színésznek, akik mellesleg botlábúak. Chris táncolni sem tud, Nick tud, de túlsúlya miatt soha nem próbálkozott meg a salsával, idáig.

„Eleinte külön tanítottak minket táncolni, aztán egy táncpartnert alkottunk, kacsingatott rám, és elrontottam a lépéseket” – meséli röhögve Nick az Empire-nek adott exkluzív interjújában, és azt is elmondta, hogy honnan jutott eszébe a film alapötlete.

„A derekam már helyén van. Élvezem, annak ellenére, hogy úgy gondoltam, soha nem lennék rá képes, mindig féltem a táncoktól, és ez adta az ötletet a filmhez. Mikor eszembe jutott, hogy salsázol egy paródiában, néhány mérges kubai támadhat rád, innen származik a film címe, Cuban Fury. Nagyon várom a kosztümpróbálgatást. Sok szűk, halvány színű nadrágot képzelek el. Úgy akarok kinézni, mint Tony Montana.”

A filmet a Sikersorozat rendezője és a Misfits című sorozat producere készíti Nick forgatókönyve és látványterve alapján. A forgatás heteken belüle elkezdődhet, és még ez évben bemutatásra kerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek