Starity

Jön a Született feleségek utolsó része

2012. május 07. 07:07   |   Szerző: paguan13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bezárul a Lila akác köz kapuja - a sorozat utolsó, 8. évada vasárnap ér véget az Egyesült Államokban, és megkaptuk a kétórás befejező rész előzetesét.

hirdetés
Jön a Született feleségek utolsó része

Susan, Lynette, Bree, Gaby – a négy született feleség vasárnap tér vissza utoljára a képernyőre. A kétórás sorozatfinálét pár hete forgatták le, és valószínüleg annyira szupertitkos a története, hogy még hivatalos leírást sem adtak ki hozzá. Viszont megérkezett az előzetes, ami egyáltalán nem spoileres, tehát bárki, akit érdekel a sorozat, megnézheti.

A finálé Eva Longoria szerint kerek lezárást ad a dolgoknak, és a rajongók elégedettek lesznek vele. Fontos megemlíteni, hogy a sorozatot az ABC nem leveszi a képernyőről, hanem a készítők döntöttek úgy, hogy 8 évad elég lesz a Lila akác köz botrányaiból, és nem húzzák tovább a dolgokat feleslegesen.

Aki a magyar vetítéssel követi a sorozatot, annak nem kell még aggódnia, ők csak idén ősszel vesznek búcsút a feleségektől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek