Starity

A 90210 sztárjának már Los Angeles az otthona

2012. május 07. 15:03   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gillian Zinser számára már Los Angeles jelenti az otthont, bár korábbi lakóhelyére, New Yorkra is szívesen gondol.

hirdetés
A 90210 sztárjának már Los Angeles az otthona

A 90210 című sorozatban játszó Gillian Zinser korábban New York-inak vallotta magát, ám mióta Los Angelesben él, már azt tartja otthonának. A félig amerikai, félig német színésznő nemrég egy magzinnak adott interjújában mesélt a két csodás városról, mikor az újságíró arról érdeklődött, hogy van-e honvágya.

„Hiányzik a város ritmusa. New York maga az impulzus, amit sehol máshol nem találhatsz. Az energia, az emberek, minden állandó mozgásban van. Minden alkalommal, mikor visszatérek, nagyon frissítő és inspiráló, de most nekem Los Angeles az otthonom. New York olyan, mint egy exbarát, akit egyszer-egyszer meglátogatsz, és megosztasz vele néhány szép pillanatot. Másnap azonban örülsz, hogy elhagyod őt, mert minden csak jobb nélküle” – nyilatkozta Ivy Sullivan megformálója.

Nos, tényleg nem túlzás azt állítani, hogy a színésznő megtalálta az otthonát, hisz mégiscsak Los Angelesben lett igazán sikeres.

A színésznőt mostanában a magyar rajongók is láthatják, ugyanis a 90210 második évadát jelenleg a Pro 4 csatorna vetíti minden nap, 16 óra 30 perckor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek