Starity

A Wisin Y Yandel is jöhetne Magyarországra

2012. május 07. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez és Enrique Iglesias közös turnéjához csatlakozik a méltán népszerű Wisin y Yandel is, aki valószínűleg hazánkba is ellátogatna, ha megrendezésre kerülne a budapesti koncert.

hirdetés
A Wisin Y Yandel is jöhetne Magyarországra

Jennifer Lopez és Enrique Iglesias közös turnéja már hivatalos, ahogy az is, hogy napjaink egyik legnépszerűbb reggaetón formációja is velük fog tartani.

A Wisin y Yandel 2000-ben kezdte pályafutását, lemezeik eladási adatai alapján pedig elmondható, hogy ők a stílusuk legnépszerűbb képviselői. Bár Magyarországon egyelőre kevesen ismerik őket, a hazai mozirajongók számára ismerős lehet a nevük, ugyanis Irresistible című daluk helyet kapott a Step Up 3D című film zenei albumán. Énekeltek együtt a már említett előadókkal is: Enriquével a Gracias a ti, a Lloro por ti, illetve a No me digas que no című dalt vitték sikerre, Jenniferrel pedig nemrég készítettek közös szerzeményt Follow The Leader címmel.

Ha sikerülne Magyarországra csábítani Enriquét és Jennifert, akkor valószínűleg Wisin és Yandel is velük tartana, így bizonyára a szóban forgó sikerdalok mellett a Mouth 2 Mouth című nóta is helyet kapna a show-ban, amely Enrique és Jennifer előadásában vált népszerűvé.

Már csak a rajongókon és a koncertszervezőkön múlik, hogy a négy előadó hazánkat is elbűvöli-e nagyszerűnek ígérkező előadásával.


A turné plakátja

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek