Starity

Bemutatott a kamerának Niall Horan

2012. május 07. 13:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction-fiúk jelenleg hazájukban tartózkodnak, ahol lazítással és bulizással töltik az idejüket. Így tett a csapat ír tagja is, ám a kelleténél többet ivott, aminek eredményeként egy tőle szokatlan kép került fel róla az internetre.

hirdetés
Bemutatott a kamerának Niall Horan

Niall Horan a barátaival szülővárosában, az írországi Mullingarban bulizott, ám a kelleténél valószínűleg több alkohol fogyott a partin, aminek eredményeként Niall a tőle megszokott jófiús viselkedését eldobva bemutatott a kamerának.

Az énekes képét a barátai tették fel a Twitterre, ami nagyon nem tetszett a rajongóknak, mivel szeretett Nialljüket nem így szokták meg. Rosszmájúak szerint most próbálják vad bulikkal bepótolni az Amerikában kiesett italmennyiséget, ugyanis ott a 21 éves korhatár miatt nem ihattak egy kortyot sem.

Ám a sztárok is emberek, ők is szórakoznak. A korabeli fiúk és lányok pedig sokkal durvább dolgokat is művelnek, így ezt igazán elnézhetjük a Niallnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek