Starity

Mila Kunis és Sarah Hyland: mint az ikrek

2012. május 09. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mila Kunis és a Modern család Haley-je, Sarah Hyland szinte már kísértetiesen hasonlítanak egymásra. Sőt, Hollywood egy része már mini Kunisként emlegeti az ifjú színésznőt.

hirdetés
Mila Kunis és Sarah Hyland: mint az ikrek

A Screen Actors' Guide Awards vörös szőnyegén a házigazda, Chris Harrison megjegyezte, hogy a Modern családban játsszó Sarah Hyland kísértetiesen hasonlít Mila Kunis színésznőre.

Az este folyamán egy hölgy oda is ment a fiatal színésznőhöz, hogy megmondja neki, mennyire imádja. Később Sarah így nyilatkozott az esetről: „Egy szó sem esett a Modern családról, így szerintem nem rólam beszélt, de elég lelkesnek tűnt.”

Bizonyára nem ez volt az első eset, hogy Sarah felfedezte a hasonlóságot közte és Mila között, ugyanis barátjával, Matt Prokoppal Mila Kunisként és Ashton Kutcherként jelentek meg egy halloweeni partin.

Egy hónapra rá Sarah és Mila találkoztak egy sajtóeseményen, ahol Kunis kisasszony elmondta a fiatal színésznőnek, hogy bizony őt is gyakran megdicsérik a Modern családban való szerepléséért, de ő erre általában csak annyit mond, hogy: „Köszi”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek