Starity

Megan és Liz Mace hercegnőkké váltak

2012. május 08. 11:11   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megan és Liz Mace Princess Charming című szerzeménye már pár hónapja elérhető iTuneson, de most végre itt a hozzá tartozó videó is.

hirdetés
Megan és Liz Mace hercegnőkké váltak

Az ikrek nem állnak le, egyenesen haladnak a hírnév felé. Kisebb fellépésekre járnak, próbálják népszerűsíteni a szerzeményeiket, és már a rádióállomásokat is bejárták.

Megan és Liz Mace nem túlzottan ismertek még Magyarországon, pedig már sok klippel büszkélkedhetnek. Legnépszerűbb daluk, az Are You Happy Now? című szerzemény, amely igencsak egy fontotos témát feszeget – miszerint nem szabad elnyomnunk társainkat –, és az egyes amarikai rádióállomásokon már naponta megszólal. Amikor a lányok először meghallottak a saját szerzeményüket – miközben épp az autóban utaztak – sírva fakadtak és nem tudták elhinni.

A Mace lányok szokása szerint minden hétfőn új zenei videóval jelentkeznek. Ezen a héten a Macer Music Monday alkalmából a sok feldolgozás után (Call Me Baby, What Makes You Beautiful, Good Girl, Thousand Years) most az egyik saját szerzeményükhöz debütált a videoklip.

A történet szerint kicsit felcserélődnek a viszonyok. Itt most egy srácot láthatunk, akinek rossz napja volt, kicsit béna. Ezúttal nem a szőke herceg a sztár, hanem a szőke hercegnő, ugyanis a nap végére eljön érte a lány, Liz szeményében.

A rajongók imádják a dalt, és a lányok lassan, de biztosan beférkőznek a popszakmában. Jelen pillanatban arra bíztatják rajongóikat, hogy szavazzanak rájuk, hogy részt vehessenek az iHeart Radio fesztiválján, ahol sok más híres előadó lép majd színpadra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek