Starity

Miley Cyrus lenne az amerikai X-Faktor házigazdája?

2012. május 08. 11:11   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár már egyre esélyesebb, hogy Demi Lovato lesz a negyedik X Factor mentora, de Simon Cowellnek Miley Cyrusszal is komoly tervei vannak: őt szeretné a műsor házigazdájának.

hirdetés
Miley Cyrus lenne az amerikai X-Faktor házigazdája?

Miután a tavalyi széria nem aratott elsöprő sikereket az Államokban, a zsűri női szekciója – Nicole Scherzinger és Paula Abdul is távozott a bírák székéből, majd a műsorvezető, Steve Jones is otthagyta a tehetségkutató showt.

A műsor atyja, Simon Cowell már régóta keresi a megfelelő mentorjelölteket saját maga és L.A Reid mellé, a listáján rengeteg lehetséges énekesnő neve is feltűnt, ám már kezd világossá válni a zsűri két nő tagjának kiléte, ugyanis Britney Spears már alá is írta a szerződést, és Demi Lovato is egyre biztosabban pályázik erre a címre.

Simon listáján igen biztosnak tűnt Miley Cyrus neve is, ám egy forrás a HollywoodLife-nak elárulta, egészen más tervei vannak a mentornak a lánnyal: „Már nem lehet negyedik zsűritag, de lehet hogy ő lesz a műsor házigazdája. Az új Steve Jones lehetne Miley Cyrus. A producer Demit és Mileyt is nagyon szereti, nem akar választani köztük, és fontolgatja, hogy Miley legyen a műsorvezető” - nyilatkozta a bennfentes.

Azt még nem tudni, hogy Miley elfogadja-e az ajánlatot, de barátja, Liam Hemsworth és édesapja, Billy Ray Cyrus, valamint a rajongók szerint is nagyon jó ötlet lenne, és hatalmas lehetőség a lánynak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek