Starity

Súlya miatt zárták ki a szépségkirálynő-jelöltet

2012. május 08. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mayle Jennifert a közönség szavazta be a 21 legszebb lány közé, azonban Hajdú Péter kizárta őt a versenyből, mert túlsúlyosnak találta. A lány perelni készül.

hirdetés
Súlya miatt zárták ki a szépségkirálynő-jelöltet

A TV2 ebben az évben is keresi az ország legszebb lányát, áprilisban lezajlottak a válogatók, melyek során 20 lány – köztük a tavalyi döntős, Konkoly Ági is – biztosan ott lesz az élő showban. A nézőknek lehetőségük volt egy Facebook-szavazás során még egy lányt bejuttatni a döntőbe, így került a 21 lány közé Mayle Jennifer is, akit Hajdú Péter később kizárt a versenyből.

A pénteki Megasztárban, Burgess Benji produkciója alatt a nézőknek volt alkalmuk látni a az idei királynő-jelölteket, beleértve Jennifert is. Azonban hétőn úgy döntöttek a szervezők, hogy a lány mégsem vehet részt a szépségkirálynő-választáson, mert nem felel meg a szakmai zsűri elvárásainak.

Hajdú azt mondta, hogy a lány képe véletlenül került fel a verseny hivatalos facebookos oldalára. Szavazni ugyanis csak a középdöntőbe került lányokra lehetett volna, Jennifer azonban az első válogatón kiesett.


Mayle Jennifer a szépségkirálynő 2012 castingján

„Mi Magyarország legszebb lányát keressük. A húsz jelölt mellé bekerült egy olyan versenyző, aki – bármennyire helyes az arca – testi adottságait tekintve nem való a legjobb huszonegy közé. Mayle Jennifer alapjában szép lány, de 70 kiló, míg a mezőnyben 50 kilós lányok versenyeznek.” – magyarázta Hajdú, majd azt is hozzá tette, hogy ha lead tíz kilót, jövőre szeretettel várják.

A szavazás hétfő este újra indult, így ma éjfélig még van esélye egy lánynak bekerülni a legszebb 21 közé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek