Starity

Turbózd fel magad nyárra a legszebbek tippjeivel!

2012. május 11. 12:12   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley Tisdale, Lauren Conrad, Kim Kardashian és a többi szépség hiába áll mindig a kamerák kereszttüzében, folyamatosan top formában kell lenniük. Hogy mitől festenek még hőségben is annyira ellenállhatatlannak, most megosztják veled.

hirdetés
Turbózd fel magad nyárra a legszebbek tippjeivel!

Lauren Conrad: „Változtasd a frizurád!”

A divattervező fodrásza, Paul Perez szerint sok hajtóemelőt és hajlakkot használni káros, ugyanis túlzott használatuk töredezetté teszi a hajunkat. Ha változatosabbá szeretnénk tenni a frizuránkat, ne csak leengedve hordjuk a hajunkat, hanem kössük kontyba vagy fonjuk pár tincset bele, ahogyan Lauren Conrad is teszi.


Lauren Conrad

Ashley Tisdale: „Barníts okosan!”

A bennfentesek tudják: a barna bőr nem csak egészségesebbé, hanem tónusosabbá is varázsol minket. Akárcsak Ashley Tisdale, bronzosítsd a vállad és a vádlijaid külön a célra fejlesztett termékekkel! Tévedés, hogy minden barnítási módszer ártalmas: léteznek önbarnító hidratálók ,biotermékek és uv-mentes barnító szalonok is, melyek káros sugarakat nem, csak vitaminokat juttatnak a bőrödbe!


Ashley Tisdale

Kim Kardashian: „Használj műszempillát!”

A realitysztár szerint a műszempilla nem csak ragyogóbbá teszi a tekintetünket, hanem a szemünket is megkíméli a vízálló szempillaspirál lemosásáról. Tévedés, hogy a műszempilla viselése túlságosan elbutítaná a kinézetünket, ugyanis ebből is léteznek diszkrét, alig észrevehető darabok. Ma már léteznek olyan szalonok, ahol pillanatok alatt tartós, 3-4 hétig is a helyén maradó 3D-s szempillákat varázsolnak nekünk, s nem kell a mindennapi ragasztással bajlódni.


Kim Kardashian

Nicole Ritchie: „A fekete szemfestéked cseréld le barnára!”

A barnával ugyanazt a hatást lehet elérni, mint a feketével, ám a nagy nyári melegekben nem kell azzal törődnöd, hogy hol folyik el a szemfestéked – a barna szín könnyebben beleolvad a bőr színébe, ezért alig észrevehető, ha elkenődik rajtad.


Nicole Ritchie

Vanessa Minnillo: „Sminkelj természetesen!”

A műsorvezetőnő sosem használ túlságosan feltűnő rúzst, inkább a szájfény híve. „Miután feltettem a bőrszínemmel harmonizáló rúzst, az ujjbegyemmel mindig eligazgatom, hogy véletlenül se ragadjon semmi a fogamhoz, s a rúzsom is tartósabb lesz!”


Vanessa Minnillo

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek