Starity

Visszaéltek Weisz Fanni fotójával

2012. május 12. 07:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

800 modell fotójával éltek vissza, és töltötték fel egy internetes szexoldalra. A modellek között Weisz Fanni, a magyar Miss Intercontinental neve is szerepel.

hirdetés
Visszaéltek Weisz Fanni fotójával

Weisz Fanni szépségkirálynő, aki Pécs arca és jótékonysági nagykövete is egyben, a napokban értesült arról, hogy az egyik szakmai oldalon közzétett fotóit valaki ellopta, és szexoldalakon jelenítette meg azokat – írja a Blikk.

„Nem értettem, miért kapok hirtelen obszcén ajánlatokat, beletelt néhány órába, mire kiderítettem, hogy valaki aljas módon használta fel a fotóimat”nyilatkozta Fanni.

A modellügynökség honlapjának tulajdonosa, Magyar Gábor még nem tudja, mit lehetne tenni a tolvajok ellen. Elmesélte, hogy mikor kiderült az eset, azonnal írt a szexoldal üzemeltetőjének, így lekerültek a képek, de a lányok neve még mindig az oldalon szerepel. Azonban több külföldi szerverről működő erotikus oldalon is láthatóak a portfóliók, ezekkel szemben pedig nem lehet tenni semmit.

Magyar Gábor ügyvédhez fordul, és jogi lépéseket szeretne tenni, de a rendőrségen nem tesz feljelentést, mivel úgy gondolja, hogy a rendőrök nem tudnának mit tenni ezzel az esettel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek