Starity

Harmadik alkalommal is fellép a Queen Adam Lamberttel

2012. május 12. 07:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apollo arénában eddig két dátum volt kitűzve a Queen—Adam Lambert-show-nak, azonban pár napja egy harmadikat is bejelentettek a hatalmas kereslet miatt.

hirdetés
Harmadik alkalommal is fellép a Queen Adam Lamberttel

Rekord gyorsasággal, alig félóra alatt kelt el az összes jegy a Queen és Adam Lambert londoni koncertjére, így a teltházas július 11-ei és 12-ei show mellett egy harmadikat is lenyomnak július 14-én.

A zenekarhoz az American Idol csillaga már két alkalommal csatlakozott: először az Idol fináléjában, 2009-ben, majd az EMA-n, 2011-ben. Eredetileg az Egyesült Királyságban a koncertet csak kárpótlásként tervezték be, mivel elmaradt a Sonisphere fesztivál.

Brian May elmondása szerint az Apollo aréna tökéletes hangulatú ahhoz, hogy visszatérjenek a gyökereikhez, és a hűséges rajongóiknak (na meg persze a Glambertöknek) zenéljenek.

„Annyira izgatott vagyok a fellépések miatt. Örülök, hogy a Queen megtalálta a módját annak, hogy fellépjünk Angliában. Biztosítok minden régi és új rajongót, hogy egy nagyon különleges műsort láthatnak a nyáron!” – nyilatkozta Adam Lambert.

Emellett Lamberték Oroszországban is fellépnek kétszer: „Igen, valójában turnézok velük idén nyáron; három koncert lesz az Egyesült Királyságban és kettő Oroszországban. Annyira izgatott vagyok! Ők a legkedvesebb srácok a világon. Hihetetlenül alázatosak és reálisak. A Queen időtlen, klasszikus. A dalaik őrületesek! Izgatott vagyok, hogy színpadra álljak és kifejezzem a tiszteletem Freddie Mercury és a rajongói iránt.”

Adam Lambert emellett a saját projektjére is koncentrál: öt nappal korábban megjelent a második nagylemeze, a Trespassing, amely nagyon szép helyezéseket ér el minden országban. Jelenlegi kislemeze a Never Close Our Eyes, amelyhez nemrég forgatták le a videót, és május 17-én fel is lép vele az American Idolban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek